16 martie 2013 – o seara de Helloween cu acorduri de Gamma Ray

Seara de ieri a fost una completa. Genul de seara pe care ti-o amintesti cu drag peste o perioada. Concertul combinat Gamma Ray si Helloween si apoi follow-up-ul din PH:) Nu am sa intru in detalii de recenzie despre cum a fost si cine ce e prestat mai bine…Insa vreau sa punctez ce m-a impresionat pe mine ca cetatean:))

Ca orice roman nu pot sa nu fiu magulit in orgoliul propriu cand un artist stie unde vine ( Bucharest si nu Budapest ), interactioneaza cu publicul care s-a pregatit pentru acest moment si aduce fara indoiala un plus de valoare la un serviciu pe care eu l-am platit.
Apropos de orgoliul national. Nu pot sa nu imi aduc aminte de momentul cu vinul…Ce-i drept avem vinuri bune si foarte bune( extraordinare fata de ceea ce am baut in Turcia – chiar foarte dulci, si mult mai bune – unele decat cele bulgaresti). Si, daca tot este sa fiu carcotas…atunci o bila neagra organizatorilor ca i-au servit vinul lui Andi Deris …in pahar de plastic.Vinul ala rosu sigur se deschidea mult mai bine intr-un Riedl.

Venisem pregatit aseara fara a avea prea multe asteptari …concertul se anunta a fi intr-un cort ( care spre surprinderea mea a fost peste asteptari , incalzit, fara cozi interminabile pentru bere,apa sau suc)…Sunetul a fost unul demential.Felicitari organizatorilor!

Prima trupa din deschidere nu am ascultat-o, insa intre Gamma Ray si Helloween (cap de afis ) as inclina sa zic ca Gamma Ray a fost un pic peste.Si , cum nu ii mai vazusem niciodata pe niciunii …pot sa dau urmatorul sfat : cand vin nu-i ratati, ca nu-s de ratat. O sa veniti acasa cu zambetul ala rotund pe moaca, iar a doua zi o sa derulati cu incetinitorul fiecare moment.
E vorba ca, o imagine face cat o mie de cuvinte…acum traim in era cand un videoclip face cat 10000 de cuvinte si tocmai de asta aveti mai jos una din piesele cantate de Gamma Ray si Helloween ( de fapt cea de inchidere ), care are un mesaj mai mult decat mobilizator – asta pentru cei care tot cauta imbolduri inspirationale.

P.S. si, pentru ca o trupa traieste printre altele si din ceea ce inseamna accesorii ( tricouri, sepci,brelocuri etc…) am zis sa contribuim si noi la povestea asta frumoasa cu doua tricouri(sa ne recunoasca lumea apoi pe strada) ca orfelinii.