Acum putem vizita Myanmar cu e-visa. Myanmar spera sa atraga 5 milioane de turisti cu viza electronica.

myanmar - map    Myanmar Templu  Myanmarbagan-pagoda

Myanmar, o tara inchisa pana in 2011, dar aflata de multa vreme pe lista noastra de destinatii de vizitat, a lansat o aplicatie online pentru procesarea cererilor de viza.

Myanmar, fostul stat Burma, promite sa puna capat lungilor cozi de la consulate si asteptarilor indelungate pentru un permis de a vizita natiunea ce spera sa atraga in 2015 cinci milioane de turisti.

myanmar-fishermen-myanmar-

Permisul de intrare va costa 50 dolari si va fi valabil timp de 28 zile pentru cei care sosesc pe aeroportul international din Yangon, procesarea aplicatiilor de e-visa durand cinci zile.

Atrasi in Myanmar de temple celebre, cultura si peisaje spectaculoase, vizitatorii se confrunta, de asemenea, cu hoteluri scumpe sau aflate sub standarde si o infrastructura turistica limitata.

Myanmar Burma

Myanmar (Uniunea Myanmar) este a doua țara ca marime din Asia de sud-est.  Se invecineaza cu China la nord, Laos la est, Thailanda la sud-est, Bangladesh la vest si India la nord-vest,  cu Marea Andaman la sud si Golful Bengal la sud-vest. Tara a fost guvernata de o junta militara condusa de generalul Ne Win din 1962 pana in 1988.

Myanmar Temple-

Myanmar Temple

myanmargolden-rock-