BG Paramotor. Paramotorul lui Bear Grylls

Parajet International Announces Launch of Official Bear Grylls Paramotor

Paramotorul este o masinuta zburatoare, pe care o poti manevra fara licenta de pilot, o poti transporta in portbagajul masinii si iti ofera placerea de a survola imprejurimile pe cont propriu, oferind o autonomie de 2-4 ore. Parapanta propulsata de motor este poarte cea mai simpla, cea mai ieftina si una dintre cele mai sigure forme de zbor.

Datorita faptul ca poti decola in doar 20 de metri in conditii de siguranta fie pe picioare ori de pe triciclu, paramotoringul este un sport in care vorba englezului “sky is the limit”.

bear grylls parajet paramotor

pilot Thomas Zedlacher flying the Parajet Zenith

Aventurierul de renume mondial si expertul in supravietuire Bear Grylls este de mult timp un pilot pasionat de paramotoare, folosind parapantele cu motor in numeroase expeditii. Bear Grylls si-a lansat de curand propriul model de paramotor denumit Parajet BG Paramotor. Daca ai timp si posibilitate in doar 10 zile poti fi face training la Bear Grylls Accredited Parajet Flight Academies. Paramotorul lui Bear Grylls are pe langa componentele clasice un ham, o aripa si o casca personalizate, un chit de prim-ajutor, suport pentru sticla, un chit de supravieturiere, cutitul “BG Ultimate Survival Knife”, genti speciale de transport si de voiaje la inaltime.

Vezi cum a survolat Bear Grylls Everestul:

Parajet International Announces Launch of Official Bear Grylls Paramotor

parajet paramotor in rio de janeiro

Parajet Team pilot Glenn Tupper takes an aerial view of the Hoover Dam from the Zenith