Bijuterii Petre Art: Accesorii pentru un travel maniac

Bijuterii de autor 100% confectionate manual.

bijuterii Petre Art - bratara b3 alama Octavian Petre petre-art punct ro- 2014
Un travel maniac adevarat stie sa jongleze in periplurile sale intre outfit-uri elegante si cele sport, sa guste din plin atat experiente extreme cu “echipamente” pe masura, cat si cele care necesita o tinuta elaborata cu elemente statement.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ca niste pasionati de escapade de toate felurile avem mai multe obiecte emblema. Podoabele de multe ori pot fi vectori prin care comunici atitudinea fata de felurite lucruri. Calatoria prin lumea asta este, intr-adevar, cam scurta ca sa porti bijuterii plictisitoare. Cea mai recenta descoperire de mesaje incapsulate in forme “arhitecturale” vine de la bunul nostru prieten si object designer Octavian Petre.  Bijuteriile au, dupa cum zice si autorul, “proportiile si mesajele care vor trezi mereu curiozitatea si vor provoca mereu intrebari”.  Sunt pure, autentice, facute suta la suta manual si cu semnificatii nesfarsite.

bijuterii Petre Art - cercel c1alama varianta 2, mai usoara cu 50 la suta -Octavian Petre petre-art punct ro- 2014

“Piesele in miscare gravitationala, autonoma, ce compun majoritatea obiectelor imi sugereaza libertatea chiar si acolo unde cadrul este strict definit. ca si viata oamenilor intr-o cladire…sau tara”

Vazute deseori ca tatuaje portabile, bijuteriile Petre Art transmit un mesaj de apartenenta la o idee si “in acelasi timp cu un rol de podoaba, de extensie narcisica”.

“Evitind ridicolul celor mai multe tatuaje de a transmite mesaje in care nu te mai regasesti odata cu trecerea prin viata. Prea putini sint in posesia unei mantre (auto)valide la trecerea timpului, posibil de regasit intr-un tatuaj iar onorabilitatea celor care totusi le transmit este mai discutabila decit moralitatea unui rechin. Astea sint vremurile. Sau mai rau, de a nu transmite nici un mesaj, fiind “pur artistice”, un concept atit de imobil ca si evolutia categoriilor estetice”.

Toate piesele componente, indiferent daca vorbim de bratari, coliere, inele, butoni sau cercei sint create exclusiv mecanic si manual, fara a implica utilaje industriale si proceduri pentru realizarea productiei de serie.

Daca vi s-a bucurat inima si ochiul la vazul acestor accesorii unicat
destinate unui travelmaniac, delectati-va pe taramul octavianpetre.ro & facebook.com/petre.art cu imagini si detalii. Si nu uitati ca increderea in sine este cel mai bun accesoriu fara de care nu poti pleca de acasa.

Butoni Petre bijuterii Petre Art -perioada echilibru equilibrium phase bratara - b5 alama-Octavian Petre petre-art punct ro- 2014 bijuterii Petre Art -perioada echilibru equilibrium phase bratara - b3 alama-Octavian Petre petre-art punct ro- 2014 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  bijuterii Petre Art - bratara b3 alama Octavian Petre petre-art punct ro bijuterii Petre Art - - perioada echilibru equilibrium phase. cercei c1v2alam-Octavian Petre petre-art punct ro- 2014 OLYMPUS DIGITAL CAMERA