Bucurestiul este “SMART”, ne sugereaza National Geographic

Documentarul „Orase inteligente: Bucuresti/ Smart Cities: Bucharest“

Campanie de promovare Nat Geo - ANT Romania-  Documentarul Orase inteligente Bucuresti -This is Your Bucharest

Bucurestiul este un oras smart, ne zice National Geographic Channel, capitala fiind descrisa ca un oras exotic in care „isi dau intalnire Orientul si Occidentul“. Bucurestiul este eroul unui episod din noua seria Nat Geo “Smart Cities”. Nu este un documentar tipic National Geographic Channel, ci o campanie evidenta de promovare de aproximativ 1 milion de euro, contractata de canalul international TV de la Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT).

Conceptul „Smart Cities“ initiat de National Geographic promoveaza Bucurestiul ca destinatie „smart de city-break“ si brandul de turism al României. Se mizeaza pe oferta de entertainment a Bucurestiului, mostenirea istorica, infrastructura pentru educaţie, dar şi posibilitatile de petrecere a timpului liber. Din seria “Smart Cities” vor mai urma documentare cu orase din Italia, Germania, Franta, Marea Britanie, Rusia, etc. Sa speram ca filmele vor avea efectele scontate si vom avea statistici tot mai imbucuratoare in turism.

Campanie de promovare Nat Geographic - ANT Romania-  Documentarul 2015 Orase inteligente Bucuresti - Smart Cities Bucharest-

Campanie de promovare Nat Geo - ANT Romania-  Orase inteligente Bucuresti - Smart Cities Bucharest

Campanie de promovare Nat Geo - ANT Romania-  Documentarul Orase inteligente Bucuresti - Smart Cities Bucharest-

Campanie de promovare Nat Geo - ANT Romania-  Documentarul Orase inteligente Bucuresti - Smart Cities Bucharest

Campanie de promovare Nat Geo - ANT Romania-  Documentarul 2015 Orase inteligente Bucuresti - Smart Cities Bucharest-