Calatorie motorizata prin Rajasthan (India)

rajasthan india video 2016 commercial

Rajasthan, cea mai mare regiune administrativa a Indiei, este alaturi de Delhi si Agra una dintre bijuteriile Indiei. Situat la granita cu Pakistanul, statul Rajastan este intesat cu palate si forturi, semne ale multor lupte duse aici de-a lungul mileniilor. Regiunea adaposteste, de asemenea, Thar Desert – unul dintre cele mai neospitaliere deserturi ale continentului.

Intreaga Indie este un tablou ale multiplelor contraste si al aventurii. Un nou videoclip exploreaza fata mai putin vazuta a Rajasthanului. Atunci cand curajul si dorul de duca te-au adus ca backpacker in acest colt de lume, iti doresti din tot sufletul sa zaresti un Jugaad. Ce este conceptul de jugaad, aflati din noul videoclip de promovare a Rajasthanului. O idee ce se poate implementa pentru zonele remote din Romania, unde caruta si sareta sunt atractii de nelipsit.

rajasthan india video 2016 commercial- rajasthan india video 2016 commercial-oficiul de turism-- rajasthan india video 2016 commercial-oficiul de turism rajasthan india video 2016 commercial-oficiul de turism- rajasthan india tourism-palace rajasthan india tourism2016  rajasthan india palace wedding colors of ndia