Chris Hemsworth x Australia Tourism. De data asta nu este despre canguri si koala

Australia – un loc pe care sa-l simti!

australia incredibila

Australia lanseaza o noua campanie de travel care te inspira si iti lasa in suflet un mare dor de hoinareala. Menita sa atraga mai multi vizitatori internationali, noua campanie Tourism Australia este axata pe evidentierea experientelor acvatice si a vacantelor pe coastele Australiei, cea de-a sasea tara in lume dupa marime, ocupand 7.617.930 km², si cea mai mare tara din Oceania si Australasia. Australia, cel mai mic si mai uscat continent locuit, ocupa in intregime continentul cu acelasi nume, insula Tasmania si alte insule mai mici. Aici veti gasi 60.000 km de plaja. Este de 1.5 ori mai mare decat circumferinta globului.

Fiind o tara foarte dezvoltata si una dintre cele mai bogate, Australia este cea de-a 12-a economie a lumii dupa marime si este pe-al cincilea loc dupa venitul pe cap de locuitor. Marea Bariera de Corali, cel mai mare recif coralier din lume, are o lungime de peste 2.000 km si este clar vizibila din cosmos. Din 1981 Marele Recif de Corali al Australiei se afla pe lista patrimoniului mondila UNESCO, ca si Opera din Sydney, Parcul National Kakadu, Parcurile naturale din Tasmania de vest, Cladirea regala de expozitii, gradinile Carlton si alte cateva zeci de obiective naturale.

Vocea inconfundabila a actorului australian Chris Hemsworth (cunoscut dupa productiile cinematografice Thor (2011), Avengers (2012), Thor: The DarkWorld (2013), Rush (2013) este un ambasador autentic si influent care ajuta sa spuna o poveste emotionanta si sa demonstreze lumii ca Australia este “un loc pe care il simti”.

http://www.australia.com/360
http://www.facebook.com/seeaustralia
http://www.instagram.com/australia

plajasorrento perth australia kola australia Araluen Park Cottages  Gippsland, Victoria canguri australia Lacul Kununurra Australia de Vest Glass House Mountains from One Tree Hill in Maleny Castle Bay in the Margaret River region australia turism australia - apus la sidney

canguri australiaaustralia - cei 12 apostoli  australia perth