Ce vizitam in 2015: Brazilia, Nicaragua si Seul – destinatii de top pentru 2015

orasul mykonos

Lonely Planet si National Geographic au lansat ca in fiecare an recomandarile lor de destinatii de vizitat pentru anul urmator. Sugestiile lor dicteaza trendurile pietei de turism de aventura. Destinatiile respective sunt luate la pas de calatorii ce isi doresc descoperiri si redescoperiri de destinatii ceva mai neobisnuite. Expertii site-ului de online booking Skyscanner vin si ei cu propunerile pentru 2015.

Un oras descris ca fiind unul dintre cele mai subestimate din Asia de Sud si o tara care introdus surfing-ul pe vulcani figureaza printre destinatiile prezise ca vor deveni populare in 2015 in randul turistilor indrazneti.

In cel mai recent raport Skyscanner, expertii site-ului au lansat cateva sugestii pentru destinatiile de top in 2015:

costaverdebrazilia

1. Brazilia
Tara se pregateste pentru Jocurile Olimpice de Vara din 2016. Infrastructura bine pusa la punct face explorarea colturilor mai indepartate ale Braziliei mai usoara ca niciodata.

Volcano Boarding in Nicaragua
2. Nicaragua:
Tara din America Centrala este pionier in promovarea “volcano surfing” pe pantele cu cenusa vulcanica de pe Cerro Negro. Odata cu numarul mai mare de turisti dornici sa se dea pe placile de lemn pe spinarea vulcanului cald au aparut si hoteluri si servicii de
lux.

seul attractii turistice
3. Seul, Coreea de Sud;
Fanii fenomenului K-pop si a dramelor coreene de televiziune au propulsat capitala Coreei de Sud drept o destinatie turistica majora in Asia, in special in randul fanilor din China.

galuste din Taipei Taiwan
4. Taipei, Taiwan;
Expertii Skyscanner descriu Taipeiul ca destinatia care ofera peisaje uimitoare si o bucataria delicioasa. In Taipei nu veti gasi atat de multe cupluri aflate in luna de miere sau turisti backpackers. Taipeiul este recomandat pentru pietele de noapte si galustele locale.

mykonos-panorama
5. Mykonos, Grecia;
Insula Mykonos a devenit preferata printre celebritati precum LeBron James, Jean Paul Gaultier si Jennifer Lopez. Insula este apreciata pentru casele luminoase si vesel decorate, usile colorate, copacii deoesebiti si apele de azur. Viata de noapte rivalizeza cu cea din Ibiza.

taipei taiwan appetizers