Cel mai bun hotel din Romania si din Europa

Ciragan Palace Kempinski Istanbul hotel Ciragan Palace Kempinski Istanbul hotel-

Cel mai bun hotel din Europa nu il gasiti la Paris, Londra, Roma sau Zurich. Potrivit profesionistilor in industria de turism acest titlu apartine Ciragan Palace Kempinski Istanbul din Turcia, o proprietate de lux care a fost folosita anterior drept palat imperial otoman.

In cadrul premiilor World Travel Awards desfasurate la Atena (Grecia), evenimentul industriei de travel supranumit Oscarurile in turism, hotelul de lux de pe malul Bosforului si-a adjudecat, pentru al doilea an consecutiv, titlul de cel mai bun hotel din Europa.

Ciragan Palace Kempinski Istanbul hotel-view

Ciragan Palace Kempinski Istanbul hotel-20 meeting rooms ranging in capacity from 50 to 1,000 guests

Fostul palat imperial otoman se afla de-a lungul coastei Bosforului (Stramtoarea Istanbul) si aduce omagii grandorii epocilor de odinioara cu luxuriante ornamente arabe si din Orientul Mijlociu, coloane, arcade si palmieri tropicali.

Apartamentele cu decoruri regale si lambriuri din lemn de esente rare sunt dotate cu birouri de scris, colectii de perne si balcoane cu o panorama deosebita.

Ciragan Palace Kempinski Istanbul hotel-sweets

Movie Tour of Venice

Titlul de cel mai bun hotel de lux din Europa i-a revenit hotelului venetian Belmond Hotel Cipriani (Italia). Premiul i-a fost acordat pentru vederile “de basm” asupra lagunei si gradinilor, cat si pentru camerele decorate cu vestita opulenta venetiana.

Daca sunteti in cautarea unei idei de vacanta in Europa, dar nu va tenteaza suspectii obisnuiti precum Roma, Londra, sau Paris, luati in considerare Yorkshire, Anglia, numita pentru al doilea an la rand principala destinatie din Europa.

hotel epoque bucuresti

Epoque Hotel, JW Marriott Bucharest Grand Hotel si Athenee Palace Hilton Bucharest au castigat titlurile de cel mai bun Boutique Hotel, cel mai bun hotel de business si, respectiv, cel mai bun hotel din Romania.

Castigatorii World Travel Awards 2014 din Romania:

  • Romania’s Leading Boutique Hotel: Epoque Hotel;
  • Romania’s Leading Business Hotel: JW Marriott Bucharest Grand Hotel;
  • Romania’s Leading Hotel: Athenee Palace Hilton Bucharest.

Bosphorus Grill is the best choice to enjoy the views and opulent tastes of the Bosphorus

Istanbul’s historic sites

Ciragan Palace Kempinski Istanbul hotel-Istanbul’s historic sites