Check-In express, usi fara chei si multe altele! Cheile si cardurile hoteliere vor deveni istorie

hotel tonight hotel tonight-HT at Google IO Express Check-In, Keyless Entry & More

In cadrul conferintei Google I/O Conference din aceasta saptamana app de rezervari hoteliere last minute HotelTonight a prezentat o serie de propuneri menite sa imbunatateasca experientele oferite de catre hotelurile lumii.

Gratie tehnologiei Brivo Labs turistii vor avea in curand acces in camere fara a fi nevoie de chei sau de carduri magnetice.

Cu aceasta aplicatie smartphone tot ce va trebui sa faceti este sa treceti telefonul mobil prin fata unui terminal NFC care va debloca usa automat.

In prezent HotelTonight este in negocieri cu mai multe hoteluri din toata lumea pentru putea implementa cat mai curand inovatiile propuse la Google I/O Conference 2014.

hotel tonight-HT at Google IO Express Check-In, Keyless Entry & More-

Aplicatia a fost, de asemenea, imbunatatita cu functia “Check-In Express”. Utilizatorii isi vor putea face check-in-ul doar prin apasarea a catorva taste ale smartphone-ului. O notificare ii va informa daca camera este gata si cand isi pot ridica cheia de la receptie prin-un acces VIP.

“Check-In Express” este in prezent testat intr-o serie de hoteluri ale lumii si este oferit pe App iPhone HotelTonight. In urmatoarele saptamani aplicatia va fi disponibila si pe Android.

Lansata in 2011 aplicatia HotelTonight permite utilizatorilor sa gaseasca o camera de hotel pe ultima suta de metri la un pret redus in peste 400 de destinatii din intreaga lume.

hotel tonight-HT at Google IO Express Check-In, Keyless Entry & More-brivolab