Cu copilul la New York. Curious George – cel mai nou ambasador al turismului de familie al New York-ului

 Curious about New York?

Curious-George-NYC
Daca versurile lui Sting “I’m an alien I’m a legal alien” iti suna cunoscute atunci cand te gandesti la o calatorie cu odrasla la New York, locuitorii Big Apple doresc sa aduca cat mai multi copii si pe parintii acestora in cel mai populat oras din Statele Unite.

Preluand stafeta de la personajul Waldo din seria de carti pentru copii “Unde-i Waldo?” maimuta curioasa pe nume George e noua imagine a campaniei newyorkeze pentru atragerea
turismul de familie in marea metropola.

Curious George” este al saselea ambasador oficial NYC pe segmentul family travel. incepând cu anul 2009, New York City s-a bazat in promovare pe o serie de personaje indragite desprinse din cartile pentru copii. George cel curios are misiunea de a atrage familiile cu copii in Big Apple si de a promova atractiile si activitatile child-friendly oferite de “orasul care nu doarme niciodata”, urbe care nu prea e asociata cu turismul de familie.

De saptamana trecuta newyorkezii si potentialii vizitatori vor gasi pe site-ul specializat New York Go sfaturi si idei despre cum sa te bucuri de tot ceea ce are orasul de oferit pentru familii. Site-ul include sugestii precum gradini zoologice, acvarii, parcuri si muzee prietenoase cu copiii, plus informatii practice.

Curious-George-NYCfamily travel ambsadro

Anul trecut orasul a gazduit 16,7 milioane de turisti veniti cu familia, o crestere de 3,1% fata de 2012.

NYC & Company, divizia oficiala de promovare turistica a orasului noteaza intr-un comunicat ca “de la lansarea programului, turismul pe segmentul family travel in NY a crescut cu 26,5% si insumeaza in prezent 30,8% din totalul de vizitatori ai orasului”.

Curious-George - personaj carti pentru copii