Cum circula banii in turism sau cum calatoresc banii turistului

sceninc railways

WTTC, Consiliul Mondial al turismului si Autoritatea numarul I in turismul global, vine in fiecare an cu un raport care prezinta imaginea de ansamblu si cifrele din sectorul turistic. Datele din cel mai recent raport arata bine.

Studiul WTTC World 2015 Economic Impact demonstreaza ca aportul sectorului Travel & Tourism la PIB-ul mondial a crescut pentru al cincilea an consecutiv, crestere sustinuta mai ales de cererea puternica din partea turistlor internationali. Prognozele industriei de turism pentru urmatorii
cinci ani arata, de asemenea, extrem de favorabile, cu rate estimate de crestere mai mari decat ratele de crestere din alte sectoare ale economiei globale.

Impactul economic al sectorului travel si tourism in 2015-

Puteti studia in liniste raportul pe tari si continente aici, iar infograficele de mai jos va vor explica amploarea industriei globale de turism in 2015. Banii calatoresc, iar industria de vacante face ca banii sa se miste si mai repede si sa sustina tari intregi.

Turismul construieste businesses-uri, ajuta afacerile si investițiile de capital, creeaza locuri de munca, ajuta la protejarea patrimoniului si valorilor culturale. Datele WTTC arata cat de mare este intr-adevar industria de turism la nivel mondial.

circuitul banilor in industria globala de turism - 2015

Industria de turism in 2015 - raport WTTC

contributia totala a turismului la pib-ul global