Cum sa vizitezi 5 orase oriunde in Europa cu €99

Se lanseaza permisul pan-european pentru calatorii cu autobuzul. Cat costa permisul InterFlix pass pentru Europa?
interflix

Anuntul lansarii cardului Interflix cu 99 de euro va fi pe placul amatorilor de calatorii cu autobuzul din intreaga Europa. Noul card Interflix ofera 5 calatorii cu flota de autobuze din Europa in peste 900 de destinatii din 20 de tari de pe continent. Valabil trei luni, cardul are un pret unic pentru toate varstele si categoriile.

Interflix a fost lansat de compania germana Flixbus, aparuta pe piata de transport in 2013. In plina expansiune, compania ofera din 2015 servicii si in Europa Centrala si de Est, Spania si Marea Britanie.

Alte carduri europene de succes sunt cele oferite de Eurolines. Eurolines pass este ideal pentru calatorii nelimitate pe durata a 15 si 30 de zile. Un bilet valabil 30 de zile are un pret ce porneste de la €265 de euro pentru tineri si €340 de euro pentru cei trecuti de 26 de ani.

Mai exista, de asemenea, reteaua Busabout pentru cei care fac backpacking in Europa. Busabout face conexiunea intre 46 de destinatii importante intre lunile mai si octombrie. Un card cu acces nelimitat porneste de la £949 de lire pentru adulti, iar un bilet cu 12 opriri costa de la £569 lire sterline.

Pentru cei care planifica opriri mai putine si sederi mai lungi in fiecare destinatie, Interflix s-ar putea adeveri ca o varianta castigatoare.
flixbus-germania