De ce ne place marea. De ce ne cheama oceanul.

Carnival Corporation  Come Back to the Sea Super Bowl Ad--

Umanitatea are o atractia de nestavilit pentru mare si ape nemarginite. Explicatia sta chiar in arborele genealogic al speciei umane. O spune chiar John F. Kennedy.

Presedintele american a devenit “pitchman” pentru Carnival Cruises, cel mai mare tour operator de croaziere. Carnival a folosit vocea fostului presedinte american pentru spotul prezentat de Super Bowl 2015, primul de acest gen din istoria de 46 de ani a companiei. Filmul include un discurt tinut de Kennedy in deschiderea America’s Cup in Newport, Rhode Island in 1962.

Carnival Cruises spot publicitar Super Bowl 2015- Carnival Corporation  Come Back to the Sea Super Bowl Ad-

“Fiecare dintre noi are in vene acelasi procent de sare care exista si in ocean. Cand ne intoarcem la mare, fie pentru a naviga sau a o contempla, ne intoarcem la origini”, se aude vocea lui J.F.Kennedy in videoclip.

Campania Carnival e menita sa contracareze publicitatea negativa de care a avut parte in ultimii trei ani, aici amintind de accidentul vasului de croaziera Costa Concordia din ianuarie 2012.

 Carnival Corporation include sub umbrela sa brandurile AIDA Cruises, Carnival Cruise Lines, Costa Cruises Italy, Cunard Line, Holland America Line, P&O Cruises, P&O Cruises Australia, Princess Cruises United States, Seabourn Cruise Line United States.

Carnival - spot publicitar Super Bowl 2015- Carnival Corporation  Come Back to the Sea Super Bowl Ad--

Carnival Cruises spot publicitar Super Bowl 2015- Carnival Corporation  Come Back to the Sea Super Bowl Ad--

 

Carnival Cruises spot publicitar Super Bowl 2015- Carnival Corporation  Come Back to the Sea Super Bowl Ad

Carnival Cruises - spot publicitar Super Bowl 2015- Carnival Corporation  Come Back to the Sea Super Bowl Ad--

Carnival - spot publicitar- Carnival Corporation  Come Back to the Sea Super Bowl Ad--