De descoperit: Albania

Aventuri in Albania. Ce ne-a placut in Albania:

Theti- Albania

In aceasta micuta tara situata la Mediterana, natura virgina si misterele culturale si istorice se combina pentru a crea un loc cu multiple atractii si un potential deosebit de dezvoltare turistica. Daca treceti peste drumurile “nu prea bune” si infrastructura care pe alocuri te fac sa iti doresti sa faci cale intoarsa, Albania este o tara pe care o puteti alege pentru urmatoarea vacanta. Noi am vizitat-o in cadrul unui circuit creat de noi: Romania-Bulgaria-Macedonia-Albania-Muntenegru-Serbia-Romania. Cum ne este obiceiul am urcat si pe cel mai inalt varf al tarii – Varful Korab 2,764 metri, munte situat chiar la granita cu Macedonia (fiind si cel mai inalt punct din Macedonia).

Va recomandam cu caldura sa vizitati Gjirokastra/Gjirokastër, unul dintre cele mai frumoase situri UNESCO, imensul lac Skadar (cel mai mare lac din Pensinsula Balcanica), Riviera Albaneza/Albanian Riviera, Alpii Albanezi si Theti, poarta spre Alpii Albanezi plini de lacuri, cascade, canioane si comunitati locale ce practica permacultura. Pur si simplu un loc uimitor pentru exploratori si iubitorii de natura.

albania map bunker albania Gjirokastra - Gjirokaster ALbania Gjirokastra - Gjirokaster ALbania- Theti- Albania-- Theti- Albania- Theti- Albania shkodra-lake-camping- shkodra-lake-camping shkodra-lake