Dii, catelus, dii! Husky taxi

KIRKENES SNOWHOTEL HUSKY-TAXI

Norvegia este una dintre tarile pe care le recomandam oricand pentru vizitat pentru oricine are o samanta de explorator si isi doreste o incursiune “in salbaticie”. In incercarea de a atrage atentia asupra nordului Norvegiei, un mic aeroport din regiune a lansat primul serviciu de taxi din lume cu sanii trase de caini.

In loc de obisnuitele shuttlebus, taxiuri sau limuzine oferite de aeroporturi, pasagerii care sosesc la Aeroportul Kirkenes pot sari direct intr-o sanie trasa de husky care ii va transporta spre hotelul de gheata Kirkenes Snowhotel.

In timpul calatoriei de 45 de minute cei din sanie au parte de un tur pitoresc ale peisajelor nordice. Serviciul de husky-taxi este sustinut de serviciile de aparare ale Norvegiei si autoritatile locale, costand circa 370 dolari USD.

Activitatile de husky-taxi sunt populare in hotelurile din climatele nordice, precum Norvegia, Suedia si Quebec. Acestea atrag iubitorii de zapezi, aurore boreale, reni si exploratori.

KIRKENES SNOWHOTEL 2014 ---0 Welcom into THE WILDERNESS TRACK TO GAMME CABIN KIRKENES SNOWHOTEL KIRKENES SNOWHOTEL HUSKY-TAXI KIRKENES SNOWHOTEL HUSKY-TAXI 2014 KIRKENES SNOWHOTEL HUSKY-TAXI 2014 - 000001 KIRKENES SNOWHOTEL 2014 ---