Dubaiul reconstruieste Atlantida in cel mai mare parc subacvatic din lume

Pearl of Dubai Lost Temple va fi cel mai mare parc subacvatic.

cel mai mare parc subacvatic   Pearl of Dubai Lost Temple
Dubaiul avanseaza cu constructia celei mai mari atractii turistice subacvatice din lume. Parcul tematic Pearl of Dubai Lost Temple va oferi printre altele scuba diving si snorkeling intr-un spatiu construit dupa miticul oras scunfundat Atlantida.

Dezvoltat de proiectantii platourilor de filmare pentru “Avatar” si “Piratii din Caraibe” Perla din Dubai este oficial cel mai mare site subacvatic de turism durabil ce se va întinde pe cinci hectare in zona in care sunt construite insulitele complexului World of Dubai.

Pearl of Dubai Lost Temple UW

Pearl of Dubai Lost Temple UW---

Pearl of Dubai este construita de Reef Worlds, un dezvoltator de habitate submarine cu sediul la Los Angeles. Parcul subacvatic va fi proiectat sa incite imaginatia cu ruine scufundate și simboluri ale legendarului imperiu scufundat.

Reciful artificial care urmeaza a fi construit in apele de mica adâncime ale The World Dubai va avea ca scop proliferarea habitatului marin cu colonii de alge și o specie de corali moi. Data de inaugurare a parcului nu a fost inca data publicitatii.

reef-statue-in-situ

the world dubai

Arhipelagul artificial “The World” este construit in Dubai sub forma unei harti a lumii formata din insulite mici. Reef Worlds are, de asemenea, in plan sa construiasca un proiect de parc subacvatic de-a lungul coastelor filipineze.