#ExploreCanada – Un nou proiect de promovare turistica al Canadian Tourism Commission

Keep Exploring Canada. Ontario 1×1: Meet the Photographers – Kael Rebick EP01

Brandurile de astazi, inclusiv cele turistice si cele de tara, trebuie sa aiba suflet implicandu-se in proiecte alternative de entertainment, de marketing si proiecte de branding, conectandu-se, astfel, cu un public mult mai tanar.

Oficiul de Turism Canadian si-a atintit privirile catre conturile Instagram ale fotografilor si colaboratorilor cu care a promovat de-a lungul timpului destinatiile Canadei pe canalele social media. Cativa fotografi de top cu conturi pe Instagram au fost invitati sa faca o un roadtrip in Ontario. In calatoria lor acestia au vizitat Toronto, Niagara, Tobermory si Insula Manitoulin, fotografiind fiecare regiune si impartasindu-si impresiile cu audientele de pe diverse canale, inclusiv Instagram. Proiectul video include 4 episoade in care fiecare fotograf isi imparaseste pasiunile si preferintele in materie de travel.

In acest prim episod, Canadian Tourism Commission a invitat-o pe fotografa Kael Rebick sa aduca o viziune personala asupra sufletului si atractiilor pe care le regaseste in Toronto.Canada - Keep Exploring 

Canada - Keep Exploring-

Explore Canada

Meet the Photographers – Kael Rebick EP01- Explore Ontario-Toronto

Meet the Photographers – Kael Rebick EP01

Meet the Photographers – Kael Rebick EP01-

Otario 1x1 Kel Rebick video