Fericirea contagioasa a Braziliei

Brazilia lanseaza o ofensiva globala cu noua campanie de promovare pentru Cupa Mondiala la Fotbal.

Brasil Sensational Dance    the world meets in Brazil

Inaintea Cupei Mondiale la Fotbal Brazilia se promoveaza scotand la inaintare o campanie internationala ce prezinta “taramul fericirii” drept o destinatie dinamica cu un mix de muzica, dans si cultura.

Noul videoclip este asteptat sa ajunga la ochii si inima a circa 1,3 miliarde de oameni din intreaga lume.

Bazat pe sloganul “The World Meets in Brazil” videoclipul transmite caldura si energia celor din Brazilia, cunoscuti prin faptul ca sunt foarte primitori cu strainii. Biroul de turism al Braziliei ne garanteaza experiente turistice, culturale si gastronomice de neuitat.

Doua spoturi intitulate “Dans” si “Intalniri” sunt difuzate pe canale TV din toata lumea, retele de socializare, web, pe panouri publicitare pentru a genera buzz la o luna pana la cel mai mare concurs sportive al lumii dedicat unui singur sport.

Praia de Lopes Mendes

“Suntem în masura sa oferim turistilor o experienta care le va schimba viata gratie fericirii contagioase a poporului brazilian”, a declarat Vinicius Lages, ministrul turismului din Brazilia.

“Aceasta primire calduroasa este una dintre caracteristicile remarcabile ale culturii noastre”, a adaugat Vinicius Lages.

Frevo plays

Lugar de alegría, diversión y cultura

Visit Brasil -