Filmele Facebook 360 ofera o noua gura de aer in marketingului turistic

australia in 360

Din 2016 intreaga lume poate viziona filme video 360 de grade. Experienta materialelor video in realitatea virtuala este oferita de Facebook. Acest instrument este folosit de o serie de branduri de travel care au cheltuit deja milioane pentru a-si prezenta destinatiile pe aceasta noua platforma media.

Din ianuarie National Geographic, Seaview 360, Discovery, Weather Channel, GoPro si Tourism Australia au lansat peste 30 de asemenea videouri pe paginile lor de Facebook.

Fiecare dintre aceste filme au inregistrat peste trei milioane de vizualizari. Oficiul de turism al Australiei Tourism Australia a fost printre pionerii domeniului, totalizand peste 4,6 milioane de vizualizari pentru 7 filmulete si peste 1,6 milioane de vizualizari pe canalul YouTube si pe site-ul sau oficial.

La ce e bun un film in 360?
Videoclipurile ne ajuta sa vizitam virtual locuri de pe glog pe care altfel nu le-am putea vedea si simti in totalitate. Filmele ofera o imersiune completa si ne lasa sa hotaram daca un loc merita revizitat sau poate fi descoperit intr-o singura calatorie.

australia in 360--- australia in 360-- australia in 360-