Galactic Discovery. Castiga cea mai tare excursie in spatiu

Land Rover Launches New Discovery Sport- virgin galactic aircraft

Land Rover si Virgin Galactic lanseaza concursul “Galactic Discovery“, oferind cea mai spectaculoasa calatorie de grup in spatiu.

Patru aventurieri aspiranti au o sansa reala de a castiga un zbor pe orbita Terrei. Este pentru prima data cand o competitie internationala ofera sansa pentru un grup de patru prieteni sa castige o excursie in spatiu. Castigatorii vor fi printre primii pionieri ce vor vedea pamantul din spatiu si vor experienta imponderabilitatea pe propria piele.

Incredibilul premiu oferit de Virgin Galactic si Land Rover a fost anuntat in intreaga lume prin intermediul unui film ce prezinta un grup de aventurieri si personalitati celebre precum Sir Richard Branson, Bear Grylls si Sir Ranulph Fiennes.

virgin galactic-richar brasnon

Land Rover goes galactic Launches New Discovery Sport--

Bear Grylls, faimosul aventurier britanic si ambasadorul Land Rover, va ajuta grupul castigator de viitori turisti spatiali sa se pregateasca pentru calatoria spre aceastra noua frontiera. “Acest premiu este cu adevarat aventura suprema. Am stat pe Everest si ma uitam la abisul de sub picioare si la cer gandindu-ma ca exista o singura directie unde mai port merge acum”. Este in ADN-ul nostru, al oamenilor sa mergem acolo unde nu s-a aventurat nimeni niciodata, iar acum patru prieteni au posibilitatea de a face acest lucru”, a declarat Bear Grylls.

Cand sa ma bucur si sa ma inscriu impreuna cu gasca pentru Galactic Discovery, aflu ca lista tarilor este destul de limitata, iar Romania sau Polonia, spre exemplu, nu sunt incluse in program.

Land Rover Launches New Discovery Sport