Dragostea pentru pisici ajunge pe piata hotelurilor de lux

Fa-raon - Le Bristol's Cat-

In ultima perioada Parisul a dezvoltat o afinitate tot mai mare pentru pisici. In capitala Frantei s-a deschis in 2013 o populara cafenea pentru pasionatii de feline domestice, iar mai nou cu cuplu de pisici a fost adoptat la hotelul de lux Bristol.

Intr-o piata foarte aglomerata a hotelurilor de lux anuntul ar putea fi interpretat ca o modalitate de a ramane in atentia publicului. Pisicile sunt un subiect cu lipici la mai toata lumea fiind omniprezente pe retele de socializare. Dupa abundenta pozelor cu pisici pe facebook, canalul social media le apartine.

In ajunul deschiderii si redeschiderii a doua mari hoteluri rivale, Hotel Bristol a prezentat presei un nou membru al familiei sale pisicesti – o felina birmaneza cu ochi albastri dezmierdata Kleopatre. Noua mascota va tine companiei mai batranului motan Fa-Raon, patruland impreuna domeniile hotelului-palace.

Kleopatre LeBristol Paris new cat 2014

Le Bristol palace

FaRoan Britsol cat Bowl

Fa-raon - Le Bristol's Cat

Pe 1 august mult-asteptatul hotel-palace Peninsula Paris, un etalon in domeniul hotelurilor high-end ale lumii, si-a deschis porțile curiosilor si oamenilor din bransa. De asemenea, Hotel Plaza Athenee Paris s-a redeschis in aceeasi zi dupa o renovare de aproape un an, marind astfel considerabil competitia pe piata hotelurilor de lux din Paris.

Kleopatre va fi partenerul de sex feminin pentru Fa-Raon, motanul care a pus stapanire in ultimii ani pe Bristol si a tinut o companie speciala copiilor cazati la hotel sau veniti la cofetaria de aici. Anul trecut revista Travel + Leisure a numit Hotel Bristol cel mai bun
hotel in Franta.

Anul trecut Parisul a deschis prima sa cafenea dedicata si “pazita” de pisici, in care iubitorii de “Felis catus” pot savura cafeaua in mijlocul felinelor care torc.

Fa-raon - Le Bristol's Cat 2014