In Union – WE STAND! OVER KILL

E greu de descris sentimentul pe care il ai atunci cand traiesti si asculti o trupa timp de peste 25 de ani si pe care ti-o doresti sa o vezi atat de tare incat…
Ei vin o data la Cluj, tu ii ratezi. Soarta tine cu tine in sensul ca show-ul se anuleaza din cauza unor defectiuni tehnice… Apoi ii ratezi din nou in Bucuresti si nu iti poti ierta greseala.

Dar, Soarta din nou ii aduce pe langa tine… la Belgrad. Prost sa fii sa o ratezi. Ei bine, n-am ratat-o! Si asa  am imbinat o excursie de 8 Martie, pentru consoarta cu o super zi a barbatului pe 9 Martie in Serbia.

Overkill este o trupa de trash metal aproape de-o seama cu mine, cu o audienta mai de nisa ca sa zic asa… Old School cum s-ar spune. Este alaturi de Anthrax, Slayer, Megadeth, Testament si Exodus, un must see. De preferabil nu intr-un festival, ci intr-un show dedicat.

Am revazut un Belgrad care m-a bucurat din nou, un oras cu oameni frumosi la propriu. Si foarte inalti. Si o spune unul care nu este chiar pitic:D. Pentru prima data, cred, o inaltime la care ma simteam confortabil in Romania de exemplu s-a dovedit insuficienta in Belgrad la Dom Omladine…