Locuri neobisnuite sa pui capul: cazari epice

Cabanas Morereva

Un igloo in Suedia, o pestera a Sultanului in Turcia si o casuta in copac in India se numara printre optiunile unice de cazare oferite de un nou portal online de “cazari epice” pentru calatorii indrazneti interesati de mai mult decat un loc unde sa-si puna capul.

Lansat de Booking.com, noua destinatie online vrea sa satisfaca cei noua din zece calatori chestionati intr-un studiu international care si-au exprimat dorinta de a se caza in locuri neobisnuite, precum un castel, o barca sau un far.

Proprietatile incluse pe lista scurta a cazarilor epice sunt alese pentru ca sunt unice si ofera experiente si privelisti care inspira.

Sultan Cave Suites in Cappadocia

Turistii care-si indreapta privirea si dorintele de vacanta catre Turcia ar putea sa ocoleasca hotelurile conventionale sau cazarile pe termen scurt gen Airbnb si sa incerce emotiile pesterei Sultan Cave Suites in Cappadocia, o zona cunoscuta pentru formatiunile sale de roci selenare. Regiunea este, de asemenea, populara in zorii fiecarei zile pentru plimbarile deosebite cu balonul cu aer cald.

Cocotate pe culmea Aydinli din satul Goreme camerele pesterii sunt construite peste locuintele din pesterile antice. Toate zidurile originale au fost conservate, iar decorul reflecta cultura locala.

Pentru iubitorii iernii exista optiunea unui igloo adevarat in Suedia. Igloo-ul cu pricina este situat intr-una dintre cele mai populare statiuni de schi din tara, este construit din zapada si gheata, dar vine cu facilitati moderne precum Wi-Fi gratuit, prize, un restaurant in incinta si o cada cu hidromasaj in aer liber.

Tree House Hideaway India

Tree House Hideaway -

In India se reinventeaza povestea lui Robinson intr-o casuta denumita Tree House Hideaway. Cazarea la inaltime este situata in centrul Indiei centrale  (Bandhavgarh) si se doarme alaturi de pasarile din rezervatia de tigri. Proprietatea organizeaza safari in fiecare noapte, iar camerele sunt dotate cu aer conditionat, bai moderne, paturi de dimensiuni mari, mese de scris si scaune.

Si pe Insula Pastelui calatorii se pot caza intr-un loc neobisnuit precum Cabanas Morereva ce ofera cabine din pin incarcate cu panouri solare.

Sondajul a chestionat 39000 de calatori in SUA, China, Japonia, Franta, Germania, Italia, Brazilia, Canada si Australia.

Tree House Hideaway - 002

Igloo

Sultan Cave Suites in Cappadocia-

Sultan Cave Suites in Cappadocia-000

 

Tree House Hideaway - 0001

Tree House Hideaway reserve