“Discover the routes of life” Noul brand turistic de tara al Republicii Moldova


Viziteaza Moldova. “Discover the routes of life”   moldova-discover-the-routes-of-life-branding-promovare-turistica-republica-moldova  moldova-discover-the-routes-of-life-branding-promovare-turistica-republica-moldova-tricouri

Pe 20 noiembrie 2014 Moldova a lansat un nou brand turistic de tara axat in jurul simbolului “Pomului Vietii” si a sloganului “Discover the routes of life” (Descopera radacinile vietii), care se alatura sloganului ceva mai vechi “Experience Europe like never before“.

”Punerea in aplicare a programului Brandul National al Industriei Turismului va permite Moldovei sa concureze ca o destinatie turistica autentica, care ofera experiente culturale inedite in inima Europei, reprezentand un exemplu de conservare a valorilor culturale si de promovare a acestora prin intermediul tehnicilor moderne de marketing. Implementarea acestuia va creste fluxul de turisti straini, dar si a turismului intern. De asemenea, programul va contribui la imbunatatirea imaginii tarii pentru atragerea investitiilor straine, precum si la cresterea demnitatii nationale, invitandu-si cetatenii sa isi promoveze tara pretutindeni”, a mentionat Nicolae Platon, directorul Agentiei Turismului a Republicii Moldova.

Pomul Vietii, simbol complex al culturii nationale, a fost ales sa reprezinte valorile si specificul turismului in Republica Moldova: ospitalitatea, naturaletea, sinceritatea si autenticitatea. Sloganul turistic, ”Discover the routes of life”, indeamna vizitatorii sa urmeze calea spre noi descoperi, prin ospitalitatea, istoria, vinul, gastronomia si traditiile moldovenesti, precizeaza Agentia Turismului a Republicii Moldova.

moldova-discover-the-routes-of-life-branding-promovare-turistica-republica-moldova-slogan

Industria turismului din Republica Moldova trece printr-o perioada de renastere si este esential sa tina pasul cu inovatiile si sa urmeze tendintele mondiale in sectorul turistic, pastrand totodata cultura locala. Sunt sigur ca fiecare din cei care vor vizita Moldova vor trai o experienta unica, descoperind gustul deosebit al gastronomiei, vinurile de înalta calitate, traditiile autentice, si, bineînteles, frumusetea regiunilor rurale. Toate acestea sunt ceea ce face Republica Moldova atat de speciala si surprinzatoare!”, a mentionat Excelenta Sa Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, William H. Moser.

Potrivit Agentiei Turismului, Republica Moldova este vizitata de circa 2 milioane de turisti straini, numar care va creste semnificativ, odata cu asocierea Republicii Moldova cu Uniunea Europeana, aceasta fiind piata tinta pentru oferta turistica a Republicii Moldova. In prezent, Republica Moldova este tara cu cei mai putini turisti din Europa.

Perne stilizate cu noul brand turistic al Republicii Moldova- Discover the routes of life

Lansarea noului brand turistic al Republicii Moldova- Discover the routes of life- Noiembrie 2014-tort

Lansarea noului brand turistic al Republicii Moldova- Discover the routes of life- Noiembrie 201

moldova