#mustvisitdestination: Punta Cana – cea mai populara destinatie din Caraibe

Naturally DR

Daca va bate gandul sa mergeti in Caraibe si va perpeliti ce destinatie sa alegeti, cu Punta Cana (Republica Domenicana) nu veti da gres. Punta Cana este cea mai populara si cea mai apreciata destinatie turistica din regiune, inclusiv in cel mai recent clasament TripAdvisor.

Inconjurata de ape de azur si peste 100 de mile de plaje albe cu un nisip-pulbere incredibil de fin, Punta Cana ramane una dintre zonele cele mai generoase si mai populare ale Republicii Dominicane.

Se gasesc de toate pentru toate buzunarele si nevoile. De la vile private de lux la statiuni buget-friendly si terenuri de golf, centre de afaceri si conferinte high-tech sau evadare in natura. La toate astea se adauga o viata de noapte ofertanta si gastronomie high-end, spa-uri si locuri pentru aventurosi, plus un paradis la dispozitia celor impatimiti de yachting.

Naturally DR-Paradisius Punta Cana Naturally DR- republica dominicana - frumoasa din orice directie Go Dominican Republic-O noua zi o noua aventura Go Dominican Republic-make your mark in the world Go Dominican Republic