Noi visam in limbi straine. SAS pentru toti cei ce au calatoria in sange

Travel video: WE DREAM IN FOREIGN LANGUAGES – SAS.

- travel video - WE DREAM IN FOREIGN LANGUAGES - SAS-

Adevaratii calatori sunt cei care nu se multumesc cu un transport din punctul A in punctul B, ci vad calatoria ca un mod de viata. Un semn al calatorului veritabil este ca acesta are multiple experiente multiculturale la activ si se identifica ca facand parte dintr-o lume cosmopolita. Alt semn al turistului inascut este ca acesta viseaza in limbi straine.

Cel mai recent videoclip al companiei aeriene Scandinavian Airlines (SAS), principalul transportator aerian al Danemarcei, Norvegiei si Suediei si cea mai mare companie aeriana din Scandinavia, aduce un omagiu tuturor calatorilor de meserie: “Noi visam in limbi straine”.

SAS - Noi visam in limbi straine - WE DREAM IN FOREIGN LANGUAGES - SAS- SAS - Noi visam in limbi straine - WE DREAM IN FOREIGN LANGUAGES - SAS SAS - Noi visam in limbi straine - travel video 2015 - WE DREAM IN FOREIGN LANGUAGES - SAS- SAS - Noi visam in limbi straine - travel video - WE DREAM IN FOREIGN LANGUAGES - SAS- - travel video - WE DREAM IN FOREIGN LANGUAGES - SAS-travel ad 2015 - travel video - cosar - WE DREAM IN FOREIGN LANGUAGES - SAS-