O conexiune rapida si gratuita WiFi – o prioritate in camerele de hotel

  • Cum alegi hotelul in care vei sta. Ce conteaza in primul rand?

fourseasonsLAipad2

Indiferent daca planifica o vacanta sau o calatorie de afaceri, turistii vad conexiunea WiFi ca un factor decisiv in alegerea hotelului, asa, cel putin, zic cateva studii recente.

Un sondaj realizat de KDS a relevat faptul ca o conexiune la internet lenta sau prea scumpa este principala sursa de enervare in timpul calatoriilor de afaceri. Aceste constatari sunt similare cu cele ale unui sondaj Hotels.com efectuat pe 1.000 de turisti internationali in aceasta primavara. Studiul a relevat faptul ca disponibilitatea unei conexiuni WiFi in camera este o prioritate de top in criteriile de selectie ale unui hotel.

welcom

In prezent, 90% dintre hotelurile lume ofera internet wireless fara costuri suplimentare, potrivit Kayak.fr. Poate mai putin in Belgia, unde noi am platit 20 de euro pentru o ora de internet intr-un hotel 5* de business. Asta era practica si ne-am conformat, dar nici nu ne-a picat prea bine. America (93%) si Europa (90%) sunt continentele cu cele mai mari rate de hoteluri cu WiFi gratuit, in comparatie cu Oceania, unde doar 55% dintre hoteluri ofera aceste servicii fara perceperea unei taxe.

Pentru turistii pentru care o conexiune WiFi de inalta calitate este o necesitate vitala, un nou site denumit Hotelwifitest.com iti spune ce proprietati ofera acces WiFi in costul unei camere si clasifica hotelurile in functie de viteza conexiunii wireless.

gold-ipads-burj-al-arab