Payez ce que vous voulez. La Paris achiti hotelul cu cat te lasa inima/portofelul

Platesti cat poftesti.  La Paris.
FRANCE-PARIS-POLICE-TOURIST

Cinci hoteluri din Paris s-au asociat pentru a lansa un program controversat prin care permit turistilor sa plateasca cat le pofteste inima si portofelul pentru cazare. In cazul in care se va dovedi un succes, programul are toate sansele sa fie extins.

Hotelurile pariziene de 3 si 4 stele care au intrat in acest program sunt situate in arondismentele 9 si 11 ale capitalei Frantei, cartiere care se afla ceva mai departe de zonele turistice ale Parisului. Proprietarii hotelurilor participante se declara optimisti cu privire la perspectivele acestui sistem si sunt increzatori ca clientii nu vor abuza si vor plati corect serviciile prestate de fiecare hotel.

Franta este tara care anual atrage cei mai multi turisti. Cine a vizitat Parisul stie ca orasul practica preturi exorbitante pentru hoteluri, indiferent daca sunt entry-level sau high-class. Turistii se plang, de asemenea, de camere mici.

Programul “Platesti cat poftesti” va rula in prima faza pana pe 10 august si va fi disponibil doar pentru cei care au facut rezervari prin intermediul site-ului payezcequevousvoulez.net.

“Este vorba de un pret echitabil, un program de incredere in client”, a declarat Aldric Duval, seful hotelului Tour d’Auvergne, omul care a venit cu ideea “Payez ce que vous voulez”.

Turistii vor plati atat cat doresc, in functie de impresiile pe care le lasa hotelul, camera si serviciile. Hotelurile incluse in schema au alocate doua, trei camere pentru experiment.

grand hotel francais