Pentru pasionatii de camping – rulote personalizate

Chiar daca in Romania piata rulotelor si a caravanelor este inca la inceput, neexistind din pacate o infrastructura adecvata, nu acelasi lucru se intampla in tarile civilizate insa, unde exista o adevarata pasiune pentru camping, pentru aer liber si pentru tot ceea ce inseamna a fi intr-adevar in mijlocul naturii. Modelele de top depasesc usor 100000 de euro, fiind adevarate hoteluri de 5 stele cu care te poti plimba oriunde vrei. Dar ce te faci cu cei cu adevarat pretentiosi? Firma germana Mehrzeller se pare ca a gasit solutia.

mehrzeller-rulota-made-to-measure-1648b mehrzeller-rulota-made-to-measure-1646b

Si cum premium egal cu ” facut pe comanda”, nemtii de la Mehrzeller vin pentru pasionati cu un concept cel putin inovativ : “made to measure caravan”. Gratie unei constructii modulare, rulota pe care o propun germanii se poate adapta perfect oricarei dorinte. Designerii au intuit faptul ca, chiar daca oamenilor le place sa calatoreasca se “despart” cu greu de “confortul de acasa si de nostalgia caminului pe care il lasa in urma.
Rulota multicelulara de la Mehrzeller este construita dupa ce in prealabil clientul isi configureaza fiecare detaliu. De la culoare, pana la dotari interioare totul este unic. Rezultatul : pana si cei mai individualisti clienti isi gasesc ceea ce isi doresc.

Post Your Thoughts