Primul Jewels of Persia via Brasov & Sighisoara. Primul tren de lux european ce va vizita Iranul

jewels of persia luxury train jewels of persia luxury train-

Pasionatii nostalgici de calatorii cu trenul au posibilitatea de a se deda fanteziilor cu Orient Express. Caile Ferate maghiare au anuntat lansarea unui tren de lux Budapesta- Teheran, primul tren privat european caruia i se va permite accesul in Iran.

Pentru sume cuprinse intre 10.000 si 23.000 de euro per persoana, turistii vor primi un regal de cinci stele timp de 15 zile, inclusiv bauturi alcoolice gratuite pana la frontiera iraniana, dupa care se vor servi doar bauturi racoritoare si bere fara alcool.

Golden Eagle Luxury Trains

jewels of persia luxury train-int

“Iranul se deschide spre vest, astfel incat ne-am gandit ca este momentul potrivit pentru a lansa aceasta ruta”, a declarat pentru AFP Marcella Beke, directorul de vanzari al “Nostalgia”, filiala operatorului feroviar de stat ungar.

Golden-Eagle-Danube-Express-Jewels-of-Persia-map

Primul tren “Golden Eagle-Danube Express” cuprinde 13 vagoane bogat decorate cu lambriuri din lemn din 1950 si locuri de cazare pentru aproximativ 70 de persoane. Primul tren va porni de la Budapesta pe 15 octombrie, iar biletele au fost vandut integral turistilor din Marea Britanie si Australia. Alte cinci plecari ale trenului high-end sunt programate pentru 2015.

Excursia de doua saptamani va traversa Ungaria, Romania (Bran, Brasov & Sighisoara), Bulgaria si Turcia, si va plimba pasagerii prin orasele antice iraniene Shiraz si Persepolis inainte de a ajunge in capitala Teheran.

The First Ever European Private Train To Enter Iran