Programul Superhost Airbnb va ajuta calatorii sa rezerve cu incredere

Cum sa devii Super Gazda cu Superhost Airbnb.
airbnb superhost

Site-ul de inchirieri pe termen scurt Airbnb a introdus modificari programului sau Superhost care recompenseaza cele mai ospitaliere gazde si are menirea de a inlatura frica de a fi inselat atunci cand inchiriezi casa sau camera unui strain.

Toti suntem cumva circumspecti cu privire la rezervarea unei proprietati private, dar un badge Superhost ar putea aduce un plus in decizia de rezervare si va functiona ca o garantie de asigurare a calitatii, potrivit Airbnb.

Pentru a castiga statutul de Superhost Airbnb, gazdele trebuie sa aiba un set de calificari si o rata de raspuns si feedback de 90%, 0% rata de anulare (cu exceptia “circumstantelor atenuante”), si un minimum de 80% dintre review-uri trebuie sa fie de 5 stele.

Pentru a se califica, gazdele trebuie sa fi avut cel putin o lista cu 10 gazduiri complete in ultimul an. “Supergazdele” la randul lor primesc un logo pe pagina lor de profil care indica statutul lor ca  proprietari performanti si de incredere, precum si cupoane de calatorie si suport prioritar.

Intre timp, site-urile de inchiriere consacrate cum sunt HomeAway, FlipKey si Airbnb ofera, de asemenea, pachete de protectie, cum ar fi asigurarea de calatorie pentru turistii care au nevoie sa fie cu inima impacata ca nu vor avea probleme cu cazarea si proprietarii la care stau pe durata vacantei.

airbnb superhost badge

Airbnb vacation in Melbourne

air - Chiang Mai, Thailand

Airbnb Open Nomination