Rock Cruise – un alt sens pentru o vacanta pe un vas de croaziera

Nu mi-a suras niciodata pana acum ideea de croaziera pe un vas cu 3000 de suflete. Nu stiu de ce, poate ca imi suna batranesc, poate ca imi inspira ideea de grup organizat ( adica niste oi blegi ) care au nevoie de un ghid ( a se citi cioban ) care sa le dea totul mura in gura – mergem acolo, vedeam aia, facem aia…Bleah.

Si totusi, este un tip de croaziera unde mi-as investi economiile fara sa ma uit. De ceva timp au aparut pe piata, niste croaziere foarte nisate – mai exact croaziere in care esti practic la un festival rock , dar pe apa. De ce m-as duce ? Pentru ca , sigur experienta pe care o ai cu trupa/trupele preferate poate fi intr-adevar unica. Basca atmosfera si confortul de 5 stele.

Daca sunteti doritori de asa ceva si bineneteles cu rocku’n cap si suflet, aflati ca sunt disponibile ( cel putin asa stiu eu pana in acest moment ) doua rock cruise experiences. Partea “nasoala” este ca deocamdata nu stiu si de o astfel de croaziera prin Mediterana sau Adriatica. Ambele pe care vi le prezint sunt peste ocean, ori asta inseamna ca pe langa biletul propriu zis care porneste de la 666$ :)) mai trebuie avut in calcul si biletul dus intors de avion.

Prima croaziera de care stiu se numeste “70000tons of Metal”. Are deja o “istorie”(2011), iar line-up-ul pentru 2015 este cel putin tentant :Annihilator, Therion, Arch Enemy, Blind Guardian si multi altii. Detalii si rezervari – chiar la ei pe site:http://www.70000tons.com

De cea de-a doua am aflat chiar in aceasta dimineata. Lemmy ( Motorhead ) & Co alaturi de Megadeth, Zakk Wilde ( BLS), Antrax si altii, va invita la o experienta 100% rock in aceasta toamna. Detalii puteti gasi e site-ul lor http://www.motorheadcruise.com/

Motorhead Motorcruise 2014