Site de rezervari on-line dezvoltat pentru turistii cu handicap

Turism in Europa cu si pentru persoane cu dizabilitati.
handibookingFlyingChair Stunning 5 Luxury Lodge in Northumberland Un nou site de rezervari a fost dezvoltat pentru turistii cu handicap fizic, vizual sau de auz. Deocamdata ofertele de cazare pentru persoane cu dizabilitati sunt restranse doar pentru teritoriul Frantei, dar e un inceput salutabil.

Dupa prima lansare in Franta in luna aprilie, HandiBooking a dezvoltat o versiune in limba engleza a site-ului care listeaza 2.600 de adrese bed and breakfast, hoteluri, chirii de proprietati sprivate si campinguri, care pot satisface nevoile turistilor cu nevoi speciale.

Proprietatile listate includ cazari accesibile pentru scaunele cu rotile si potrivite pentru persoanele cu deficiente de auz, de vedere si, chiar pentru vizitatorii cu handicapuri mentale.

Site-ul a dezvoltat si un director separat pentru muzee, cafenele si restaurante care ofera acces facil pentru vizitatorii in scaune cu rotile.

Intre timp, Laterooms.co.uk are, de asemenea, o sectiune dedicata hotelurilor din Marea Britania cu facilitati pentru calatorii cu handicap, in timp ce site-urile Disabledholidays.com si Disabledgo.com sunt specializate in vacante pentru persoanele cu handicap, atat in Marea Britanie cat si in strainatate.

Stunning 5 Luxury Lodge in Northumberland-

Stunning 5 Luxury Lodge in Northumberland-000