Tips & Tricks: Cum sa faci filme de travel bune

Cum sa faci filmul viitoarei tale vacante sa arate bine.

kobe vs messi

Majoritatea celor ca isi filmeaza vacantele, fac videouri prea lungi, negandite si plictisitoare. Ca materialul video sa merite sa fie revazut, exista cateva reguli de baza… deci nitica munca, pregatire, creativitate si inspiratie. Plus viziune.

traveltipsvideos

Travel video. Cateva sfaturi in filmul de mai sus:
1) Planifica-ti povestea pe care o vrei asternuta pe ecran.

2) Planifica un pic filmarile si incadraturile, implica-i si pe cei din jur, filmeaza detalii care ne vor fi utile sa ne dam seama unde suntem si ce atmosfera domina acolo. Ia mini-interviuri. Filmeaza-ti expresiile tale si ale celor din jur atunci cand mananci ceva bun, spre exemplu.

turkish-airlines-ad-campaign2014

3) Incadreaza corect si ai grija la partea tehnica (lumina, sunet, stabilizarea imaginii, claritate, etc.) Fa teste cu sunetul. Cel mai indicat este sa fii intr-o zona linistita unde sunetul va fi captat natural.

4) Ia-o incet! Savureaza vacanta si nu te supara daca unele filmari nu ies din prima. Poti face in unele cazuri mai multe duble.

5) Montajul povestii tale din vacanta. Fa-ne sa ne simtim ca suntem partea integrant a calatoriei tale, ca putem gusta din experientele tale.