Top 10 aqua parcuri ale lumii

Siam Park, Adeje Spain-001

Siam Park, Adeje Spain-

Un aquaparc spaniol inspirat din atractiile Thailandei a fost numit parcul acvatic nr.1 in lume. Siam Park, un mega aquaparc din Spania conceput sa evoce misterele regatelor antice ale Thailandei a fost numit cel mai bun din lume.

Potrivit utilizatorilor TripAdvisor, parcul situat in Insulele Canare la sud de Tenerife a castigat in fata a 242 de parcuri tematice si acvatice din Asia, Canada, China, Europa, India, America de Sud, Pacificul de Sud, Marea Britanie si SUA.

siam-park

Siam Park, Adeje Spain-005

??????????????????????????????

Deschis in 2008 regatul de apa din Spania acopera 185.000 de metri patrati si include zone cu plaje, baruri, restaurante, vile si insule private de inchiriat, un teatru cu 1500 de locuri, alaturi de tobogane cu apa si distractii specifice si mai putin specifice unui asemenea parc.

Unele dintre atractiile celebre ale parcului sunt “Turnul Puterii” pentru doritorii de adrenalina carora nu le este frica de o cadere verticala de 28 de metri si “Palatul Valurilor“, loc unde se produc cele mai mari valuri artificiale ale lumii. Pentru cursantii scolii de surf valurile de aici se ridica la inaltimi de 3 metri.

Top 3 parcuri acvatice ale lumii, potrivit Tripadvisor, sunt, alaturi de iam Park, Beach Park in Aquiraz, Brazilia si Beach Water Park in Orlando, Florida.

????????????????????????????????

Top 10 parcuri acvatice din lume, potrivit TripAdvisor:

1. Siam Park, Adeje, Spania;
2. Beach Park, Aquiraz, Brazilia;
3. Blizzard Beach Water Park Disney, Orlando, Florida;
4. Typhoon Lagoon Water Park Disney, Orlando, Florida;
5. Waterbom Bali, Kuta Indonezia;
6. Wild Wadi Water Park, Dubai, Emiratele Arabe Unite;
7. Hot Park, Rio Quente, Brazilia;
8. Aquaventure Waterpark, Dubai, Emiratele Arabe Unite;
9. Aquatica, Orlando, Florida;
10. Aquaventure Water Park de la Atlantis Paradise Island, Paradise sland, Bahamas.

Siam Park, Adeje Spain-002Beach Park, Aquiraz, Brazilia