Trompetele Tarom sau praf in ochi aruncat de la inaltime

Tarom. Senzatii enervante romanesti.

oferta tarom 2 februarie 2015 - oferta pe destinatiile externe de la 99 de euro

Intr-un dulce stil tipic Balcanilor, Tarom (Transporturile Aeriene Romane) lanseaza in 2 februarie 2015 o oferta foarte mediatizata si supriza… e buluc de viitori clienti pe site-ul mobil pe care s-a anuntat “ofeta de la 99 de euro” (link aici la stirea respectiva pe site-ul Tarom).

Jubiland efectele marketingului agresiv nesustinut de o strategie adecvata, suport, o platforma online si o oferta de locuri pe masura, Tarom zambeste larg si … nu face absolut nimic. Rade, isi freaca palmele si se bucura de chinurile si valurile de intrebari si nedumeriri ale oamenilor. Suport 0 din partea Tarom. Zero barat. Aplicatia este blocata intruna… Liniste din partea customer care…

Dupa toate “trompetele” date de Tarom am mers si noi la pomul laudat pentru bilete la Barcelona. Am incercat in van. Ba nu vede telefonul, ba nu se incarca aplicatia de mobil, ba nu vede alti parametri si tot asa intr-o veselie …

Facebook tarom - oferta destinatiile externe de la 99 de euro  - februarie 2015 - print screen

Ba mai mult, au avut curajul sa puna pe pagina de facebook o poza, se pare preluata de la o ALTA companie aeriana (puteti vedea mai sus un print screen de pe pagina de facebook Tarom; click pentru a mari poza). Te intrebi ce supa de varza este la baietii de acolo. De fapt, nu ne mai intrebam nimic. De prea multa vreme e ceva putred la Taromul in vrie. Sper din suflet sa se redrezeze cumva cumva, dar ofertele astea recent lansate nu fac bine la salariile alea uriase.

  • De la wikipedia citire: Compania Tarom este controlata in proportie de 96,7% de Ministerul Transporturilor, ceilalti actionari fiind SIF Muntenia, Compania Nationala Aeroportul Bucuresti Otopeni si ROMATSA.
  • tarom 60 de ani