Un eseu pentru un hotel: Un proprietar american ofera un han de milioane pentru un eseu de 200 de cuvinte

De ce ai vrea sa detii si sa operezi un han din New England (SUA)? Raspunde cu 200 de cuvinte perfecte si locul este al tau.
Center Lovell Inn-

O compunere de 200 de cuvinte perfecte si 125 dolari este tot ce va trebuie pentru a deveni proprietarul unui han bucolic din New England, spune proprietara acestuia, care a castigat hotelul in acelasi mod.

De peste doua decenii Janice Sage se ocupa de Center Lovell Inn, un complex bed and breakfast amplasat in vestul statului Maine (SUA), loc renumit pentru schiul de tura si oferta de sporturi montane.

Pentru ca a implinit varsta de 68 de ani, Janice Sage este gata sa renunte la hanul ei, exact in acelasi fel in care proprietatea a intrat in viata ei. Trebuie sa scrieti un eseu de 200 de cuvinte si sa achitati o taxa de participare de 125$. Detalii pe wincenterlovellinn.wordpress.com/

“In 1993 fostul proprietar al hotelului si restaurantului a organizat un concurs de eseuri pe care l-am castigat. Dupa 22 de ani de succes in calitate de proprietar, este timpul sa ma retrag. Acum, mi-as dori sa indeplinesc visul altcuiva” a marturisit Janice.
Janice Sage estimeaza ca va atrage in jur de 7.500 de participanti la concurs, ceea ce ii va aduce aproximativ 937.000 de dolari, un pret care s-ar apropia timid de valoarea hanului.

O comisie speciala va alege cei 20 de finalisti pe baza eseurilor trimise de acestia, iar castigatorul va fi anuntat pe data de 21 mai 2015.

Center Lovell Inn

Center Lovell Inn-rooms

Center Lovell Inn-rooms interior

Center Lovell Inn-