Un “pas dans le vide” de pe crestele Alpilor sau cum sa levitezi la 1000 de metri altitudine

Cub suspendat de sticla deasupra masivului Montblanc.

Aiguille-du-Midi-aerial

Un-pas-dans-le-vide-Aiguille-du-Midi-

Cabinele suspendate din sticla transparenta sunt ultimele atractiile care isi suspenda la propriu vizitatorii pe culmi celebre. Dupa pasarela transparenta Skywalk cu o vedere asupra Marelui Canion (SUA) si CN Tower din Toronto cu o podea care ofera privelisti de la 1122m altitudine, Alpii anunta propriul lor cub botezat “Pasul in gol”.

O invitatie pentru cei tari de inima, “pasul spre abis” este un cub transparent de sticla care simuleaza o aruncare in gol de pe culmile Alpilor Francezi, mai exact de pe celebrul varf Aiguille du Midi (altitudinea de 3842 de metri) situat in masivul Mont Blanc.

Doritorii de a experimenta panorama unica pasesc in “cusca” transparenta “Pas dans le Vide” fiind suspendati la peste 1000 de metri. Atractia accesibila in 20 minute din Chamonix cu telecabina Aiguille du Midi ofera o vedere panoramica de neegalat a imprejurimilor vesnic inzapezite.

Construita timp mai bine de 3 ani, structura are trei straturi de sticla si poate rezista la vanturi de peste 220 de km/h si o temperatura maxima de 60°.

Un-pas-dans-le-vide-Aiguille-du-MidiUn-pas-dans-le-vide-Aiguille-du-Midi-001