Verruckt, cel mai inalt tobogan cu apa din lume in constructie

tallest-water-slide

Pana nu demult, recordul pentru cel mai inalt tobogan din lume era detinut de un water park din Brazilia. Inalt cat o cladire cu 14 etaje, Insano/ Toboganul nebunilor brazilieni va fi surclasat in curand de un tobogan cu apa ce se afla in constructie in Statele Unite ale Americii.

Ideea aruncarii pe cel mai inalt tobogan cu apa din lume le-ar surade multor curajosi, in timp ce cei care sufera de vertij vor considera experienta de-a dreptul infricosatoare. Noul mega-tobogan de apa innebunitor de inalt se construieste in Kansas City si va arunca dependenți de adrenalină de la inaltimea unui bloc de 17 etaje.

Numita Verruckt (“nebun” in limba germana), noua atractie a parcului tematic american va fi mai inalt decat Cascada Niagara si Statuia Libertatii (distanta masurata de la degetele de la picioare la lanterna), proiectand cate patru piloti per serie care vor cadea in gol 15 metri.

Verruckt a fost proiectat de specialistii in atracții acvatice ai grupului Schlitterbahn Development Group si va fi dat in exploatare anul viitor. Inaltimea oficiala va fi dezvaluita abia in primavara anului viitor, atunci când pista va fi finalizata. Pana a servi portia de adrenalina, insa, va trebui sa urci 264 de trepte.

Constructia este, de asemenea, obiectul unui documentar produs de Travel Channel.

tallest-water-slide-2013

insano