Viitorul industriei hoteliere. Primul private Jet hotelier

Four Seasons Private Jet Hotel industry’s first fully branded jet

Fiindca calatoria conteaza tot atat de mult precum destinatia, lantul hotelier de lux Four Seasons Hotels & Resorts a hotarat sa faca un pas indraznet si sa inaugureze propiul avion privat. Four Seasons private jet va servi drept hotel aerian si mijloc de transport exclusivist pentru fanii hotelului.

Din februarie 2015 grupul hotelier va deveni primul din industrie care va oferi clientilor itinerarii exclusiviste la bordul propriului avion privat, un Boeing 757 transformat in totalitate.

Four Seasons Jet inscriptionat cu logo-ul grupului hotelier va gazdui pâna la 52 de pasageri carora le va oferi experiente turistice personalizate.

La bord pasagerii vor avea parte de cele mai inovatoare scaune rabatabile de piele, vor savura mese gourmet si vor beneficia de WiFi complementar.

Aeronava va zbura spre destinatiile in care sunt situate hotelurile Four Seasons. In timpul zborului un concierge va fi disponibil pentru a inregistra cererile clientilor (pentru rezervarile de sedinte spa, excursii, etc).

four-seasons-jet-interior-upright

Itinerariile deja anuntate includ un turneu mondial de 24 de zile (9 destinatii) care va plimba turistii de la Los Angeles la Londra cu opriri in diferite orase, inclusiv in India pentru a vizita Taj Mahal-ul. Pachetul are un pret de 119.000 dolari per persoana. In luna aprilie a anului viitor Four Seasons Jet va porni intr-un turneu cultural de 16 zile vizitand sase capitale europene, inclusiv Milano, Praga si Sankt Petersburg.

In august 2015 o alta calatorie in jurul lumii va prezenta hotelurile Four Seasons recent deschise, precum si primul safari camp al grupului, resort situat in Parcul National Serengeti din Tanzania. Aceasta calatorie de 24 de zile are un pret de 119.000 dolari per persoana si va include  opriri in noua destinatii precum Beijing, Marrakesh, New York, si Maldive.

Fiecare calatorie include biletul de avion, transportul terestru, excursii de o zi, toate mesele si cazarea in proprietati de lux.

FourSeasons_hotels