WACKEN 3D – un documentar heavy metal louder than hell

Wacken_Heavy-Metal-Town

In fiecare an, timp de patru zile in luna august, Wacken (Schleswig-Holstein), un sat somnoros din Germania de Nord devine epicentrul universului “metal”.

Peste 75.000 de capete heavy metal din intreaga lume invadeaza pajistea festivalului Wacken Open Air, cel mai mare Heavy Metal Open Air, pentru a aduce un omagiu celor mai mari trupe
de “metale” existente.

wachen 3d louderthanhell2014 documentary

Primul eveniment Wacken Open Air din 1990 a atras circa 800 de oameni, dar a crescut pentru a deveni cel mai mare festival heavy metal in aer liber. Biletele la Wacken Open Air sunt vandute in doar cateva zile, cu mult inainte sa fie anuntate trupele participante ale urmatoarei editii. Editia din acest an a fost declarata sold out pe 16 august 2013, la doar 48 de ore de la deschiderea vanzarilor online.

In acest an Wacken Open Air sarbatoreste 25 de ani de la fondare cu un film in 3d stereoscopic ce tocmai a inceput sa ruleze in cinematografele din intreaga Germanie.

Documentarul “Wacken 3D” a fost filmat in 3D stereoscopic intre lunile iulie si august ale lui 2013, oferind rockerilor o sansa de a gusta din festival intr-un mod mai special.

WACKEN 3D Teaser 1 – FANS

WACKEN 3D Teaser 4 – VORHANG

wachen 3d louderthanhell2014 kino

wachen 3d louderthanhell2014 documentary intro