Zborurile parabolice ZeroG pleaca in turneu mondial. Afla de unde te poti imbarca pentru a experimenta imponderabilitatea

ZeroGflights

Pentru cei care vor sa experimenteze senzatia de plutire in zero gravitatie, aflati ca zborurile S3 ZeroG pleaca in turneu mondial in 2015. Cel mai apropiat punct de imbarcare pentru romani si europeni este Elvetia si Franta.

Experienta de plutire in gravitatie zero/ Zero Gravity poate fi obtinuta daca “dati o fuga” in spatiul cosmic, intrati pe orbita pamantului la Statia Spatiala Internationala sau va cumparati un bilet pentru zborurile parabolice ZeroG.

S3-Zero-G-Flight-Parabola

Compania aeriana comerciala ZeroG a deschis rezervarile pentru Airbus-ul S3 ZeroG modificat. in 2015, experienta ZeroG va fi la indemana oricui: zborurile sunt oferite la preturi accesibile in peste 15 locuri din intreaga lume, inclusiv Asia, Europa, Orientul Mijlociu si America Centrala.

Zborul ZeroG dureaza mai putin de 2 ore, timp in care se fac circa 15 parabole care, fiecare ofera intre 20 si 25 de secunde de gravitatie zero sau imponderabilitate.

Soar - The S3 ZeroG kicks off its worldwide tour

Doritorii de a pluti in imponderabilitate pot alege intre 3 pachete diferite (party cu 40 de turisti, premium (pana la 25 de colegi de zbor + cadouri si un ceas Breitling) si pachetul VIP pentru maximum 12 doritori.

In iarna S3 ZeroG va trece prin Japonia, Coreea, Hong Kong, Malaezia, Filipine si Singapore, indreptandu-se apoi Orientul Mijlociu, Europa, Canada si Statele Unite.

In primavara, aeronava va putea fi vazuta in Orientul Mijlociu, apoi in Europa (Elvetia si Franta in luna iunie). Pentru toamna sunt preconizate zboruri din Canada si Statele Unite ale Americii, inainte ca turneul mondial sa se termine in Ecuador si Puerto Rico.

The S3 ZeroG kicks off its worldwide tour